zaterdag 25 augustus 2012

Sleetje rijden

Vandaag heb ik weer een kerstkaart gemaakt. Alhoewel ik eerst moeite leek te hebben met de kleuren blauw en wit, vind ik het resultaat toch erg mooi geworden.
Het achtergrondpapier komt uit de blokjes van de Action. Stempelafdrukje is van Magnolia. Parels zijn ook van de Action. Het afdrukje is ingekleurd met distressinkt. Verder heb ik voor de sneeuwvlokken nog wat glitterlijm gebruikt, maar het is op de foto weer niet erg goed te zien.
Met deze kaart doe ik mee bij: Christmas Challenges with Sketches #38 wit, blauw en sneeuwvlokken.

Groetjes, Renate

5 opmerkingen:

 1. Renate, wat heb je een schitternde kaart gemaatk voor de challenge bij CCWS, heel erg mooi gewerkt met blauw en wit de sneeuwevlokken goed toegepast hoor.Een schitterende kaart en hopelijk tot de volgende challenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een hele mooie kaart hoor !
  Ik ben dol op dat blauw en wit.

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier wil ik toch ook wel op reageren hoor Renate, wat een pracht kaart is dit zeg je hebt de sketch super gemaakt en de stempel mooi gekleurd,enne van mij mag jij winnen lief hè
  Groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Renate, wat leuk dat je er weer bij bent. Je hebt een heel leuk kerstkaartje gemaakt. Bedankt voor je deelname bij CCWS :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig kaartje Renate, helemaal leuk met die Edwin!! Leuk hoe je mijn schets hebt uitgewerkt. Bedankt dat je meedoet met de challenge bij CCWS.

  BeantwoordenVerwijderen